perjantai 9. tammikuuta 2015

Keittiö on kuin elämä

Tervehdys!

Ja tervetuloa seuraamaan Pileppua Paulin tapaan-ruokablogia. Tuumasin että alkuun on ehkä parasta kertoa muutama sana siitä, kuka ja miksi tällaista blogia kirjoittaa.

1. Kirjoittaja:

Ei ole itse Pauli, vaan Paulin nössömpi alter ego Iitu. Iitu on saanut käsiinsä uskomattoman Paulin Apetta Kansalle-keittokirjan, josta löytyvät mm. universumin hienoimpien soijarouhepyöryköiden, tajunnan räjäyttävän peruskastikkeen ja maapallon kallelleen kääntävien maapähkinänkeksien ohje. Kirja itsessään on niin salainen, ettei sitä tulla tässä blogissa koskaan esittelemään. Armollinen Pauli on kuitenkin antanut luvan omien, hienovaraisten reseptiensä käyttöön.

Paulin nössö alter ego Iitu harrastaa muun muassa vlogausta, teatteria ja kirjoittamista. Nämä reseptit tullaan täten kirjaamaan Iitun mieltymysten ja kirjoitustaitojen mukaan. Pauli itse ei ota vastuuta mahdollisista vahingoista, joita Iitu onnistuu kokatessaan suorittamaan. Lisätietoja kirjoittajasta voitte kysellä esimerkiksi yv:llä tai kommentilla, jos siltä tuntuu.

2. Missio:

Tuottaa maukasta, upeaa, suussa sulavaa ja ajoittain myös rouskuvaa ruokaa. Blogi tarjoaa kaikkea alkupaloista korvikkeisiin, iltapaloihin ja kokonaisiin aterioihin.Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi on luvassa myös monipuolista kuvamateriaalia kokkauksen vaiheista, raaka-aineista ja lopputuloksesta.

Tämän blogin johtolauseeksi on armollinen Pauli nostanut erittäin tuntemattoman runoelman, jonka hän toivoo rohkaisevan kaikkia seuraajiaan sekä ilon että kriisin aikoina.

"Keittiö on kuin elämä. Toisinaan täynnä sotkuja, toisinaan vailla murheita. Välillä pullantuoksua pullollaan, toisinaan pulloihin päin kallellaan. Seuraakin voit joskus löytää tai nyrkkiä iskeä vasten pöytää. Keittiö on kuin elämä. Aina taustalla sen soi tuttu sävelmä."

Tervetuloa ruoanlaiton hurmaavaan ja mausteiseen maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti